Márciusban debütál a Ludwig Múzeum új programsorozata

Budapest, Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, március 10., szombat
Az első tavaszi hónapban veszi kezdetét a múzeum új kezdeményezése – az eseményekre minden hónap második szombatján kerül sor.
Beszélgető délutánok indulnak „proKONTRA” címmel alkotókkal, kurátorokkal, alkalmi vendégekkel, és persze az érdeklődőkkel. Az első ilyen rendezvény március 10-én, szombaton 16:30 órától lesz, és fő célja az alkotások megvizsgálása közösen a lehető legtöbb szempontból, különböző értelmezések és vélemények összevetése, hogy ez által szélesítsük látókörünket, és árnyaltabb képet kaphassunk a művekről. A beszélgetéseket követően pedig zenei műsorral várják a látogatókat.

Március 10-én a délután első harmada a Gruppo Tökmag művészcsoport Sárkány Lee című rekonstrukciójáról fog szólni, ezt követően 18:00-tól „lazításképp” félórás zenei előadással készül Petruska, majd az utolsó egy órában exkluzív angol nyelvű tárlatvezetésen vehetnek részt az érdeklődők az izraeli születésű alkotó, Rafael Y. Herman kíséretében.

A programon a részvétel ingyenes!

2018.03.08
|


MORPH.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 21. - november 11.

Gellért 100 kiállítás.
Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, 2018. szeptember 27. - 2019. március 3.

Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.