Kedvenc helyek

Juhász Gábor 50

[ jazz / world music ]
Budapest, Fonó Budai Zeneház, március 17. 20:00
A jazzgitáros, akibe rengeteg invenció szorult, játszott már Archie Sheppel és Charlie Marianóval is. Fél évszázada van bolygónkon, ennek apropójából egy előkelő line-upot ránt össze, ami egyben egy fesztelen, rögtönzős, örömzenélős dzsembori is lesz.
Elmaradhatatlan egy ilyen horderejű eseményről a Juhász Gábor Trió, melyben a Tin Tin- és Balázs Elemér Group-tag maga viszi a prímet, Kovács Zoltán bőgőssel és Jeszenszky György dobossal társulva. Közel egytucat férfi és kettő hölgy – Ónodi Eszter színművész, illetve Varga Nóra énekes – segít az 50 gyertya elfújásában: azaz Bacsó Kristóf, Berkes Balázs, Borbély Mihály, Gátos Iván, Gyárfás István, Rátóti Zoltán, Szalai Péter és Szőke Szabolcs is gondoskodik arról, hogy a hol elmélyült, hol „vadakat terelő” Juhász egy igazán emlékezetes estet kanyarítson. 
 
Jegyár: 1500–2000 Ft 
Air
2018.03.08
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.