Kedvenc helyek

Jason Derulo hangján csendül fel a nyári foci-vb himnusza

Az amerikai slágergyárost, Jason Derulót érte a megtiszteltetés, hogy felénekelheti a június 14-én startoló labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát.
A futballbajnokság fő támogatója, a Coca Cola ezúttal sem szeretett volna mellényúlni a vb himnuszával, így a toplistás dalairól ismert 28 éves r'n'b sztárt, Jason Derulót kérte fel, hogy készítse el a 2018-as sportesemény „indulóját”. A döntés abszolút indokolt, ugyanis tavaly nem volt olyan időszak, amikor nem Jason számai pörögtek volna minden egyes buliban; év elején a Nicki Minaj-zsal közös Swallával robbantotta a slágerlistákat, utána pedig a French Montana közreműködésével elkészült Tip Toe-val táncoltatta a közönséget. Az új dal Colors néven látott napvilágot, amely már a címében is magában hordozza a márka által képviseltetni kívánt társadalmi sokszínűség fontosságát. 
 

 
Az oroszországi focitorna június 14-én kezdődik majd, a döntőre pedig július 15-én kerül sor, ahol Mr. Derulo is fellép majd a szóban forgó szerzeménnyel. 
 
(www.billboard.com)  
2018.03.11
|


Játék
Mi van az iskolában megtanult életrajzok és életművek mögött? Hús-vér emberek, valódi örömökkel, sorsokkal, kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel és tragédiákkal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.