Programok a Budapest Fotó Fesztiválon

Mindenki számára nyitott, változatos programok, vetítések, előadások, közönségtalálkozó, fotográfiai szakmai események és portfolio review színesíti a most zajló Budapest Fotó Fesztivál (BPF) kiállítási programsorozatát a fesztivál központi helyszínén, a Budapest Projekt Galériában.
Március 20-án, 18 órától a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémia vetítéssel egybekötött kerekasztal-beszélgetésén vehetnek részt az érdeklődők, másnap pedig megismerhetik a képeit szabad felhasználásra bocsátó online fotóarchívumot, a Fortepant. Március 22-én este a BPF tíz társfesztiváljának a képanyaga lesz látható, a bemutatót a fesztiválokról szóló kerekasztal követi. Március 24-én este pedig Tarr Béla Kossuth-díjas filmrendező beszélget majd a kortárs portugál fotóművészet fontos képviselőjével, Paulo Nozolinóval.
2018.03.12
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.