Kedvenc helyek

Filmzenei albumot készített Neil Young

A kanadai rocklegenda, Neil Young nemcsak főszereplőként, hanem zenei producereként is asszisztált a Netflix legújabb, saját gyártású produkciójához, a Paradoxhoz.
Március 23-án debütál a 72 éves zenész legújabb filmes projektje, a Paradox. Az egész estés westernfilmhez Neil több szálon is kötődik: azonfelül, hogy jelenlegi kedvese, Daryl Hannah rendezte az alkotást, a gitárvirtuóz főszereplőként is jegyzi a produkciót, valamint most bejelentették a filmhez készült zenei CD érkezését is, amely szintén az ő keze munkáját dicséri. Young azonban nem az egyetlen húzónév, akit érdemes megemlíteni az album kapcsán; az amerikai formáció, a Promise of the Real is közreműködött társszerzőként a 21 számot felsorakoztató lemezen. „Egy túlzó, hóbortos nyugati mese a szerelemről és a zenéről” - jellemezte a filmet a SXSW Film Festival kritikusa.  
 
A rajongóknak nem sok idejük lesz megemészteni a Paradox anyagát, ugyanis egy hónapra rá, április 24-én érkezik a következő Neil Young-album, amely az 1973-as Roxy Theatre-ben tartott fellépésének hanganyagát gyűjtötte egy csokorba Tonight's the Night Live címen. 
 
(nme.com) 
2018.03.14
|


Játék
Egy nehéz sorsú zenész hirtelen felfedezi, hogy ő az egyetlen ember a Földön, aki emlékszik a Beatles zenéjére.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.