Tiny Wasteland – Csákvári Péter miniatűr világa

Budapest, Központi Vásárcsarnok (Nagycsarnok), 2018. április 3 - 12.
Csákvári Péter fotós másfél éve kezdte el készíteni a Tiny Wasteland sorozat darabjait, amelyeken miniatűr figurákat láthatunk hétköznapi vagy humoros jelentekbe állítva.
Zsebvilágában műanyag munkások rakodnak sültkrumpli fahasábokat, mininők strandolnak konzervdoboz medencében és apró szerelmespár hajókázik a mosogatóban szivacs és edény sziklák között. 
 
„A Tiny Wasteland születése összefonódik mindennel, amiért valaha igazán rajongtam. A miniatűr dolgokkal, az ételekkel és a fotózással. A képeken pár milliméteres figurák olvadnak be valós méretű tárgyak közé, egy-egy új minivilágot teremtve. Játéknak indult az egész, de annyira népszerű lett és annyi örömöm lelem bennük, hogy nem tervezek leállni az újabbnál újabb képek készítésével” – vall a művész az általa létrehozott miniatűr világról, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében most igazi gasztrokörnyezetben, a Fővám téri Központi Vásárcsarnokban látható, majd április 12-én átköltözik a Rákóczi téri Vásárcsarnokba. A sorozat újabb és újabb darabjait a www.facebook.com/tinywasteland oldalon követhetik az érdeklődők.  
 
Ingyenes! 
2018.04.02
|
(19 kép)


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.