„Nincs magány csak félünk a találkozástól”

Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, április 18. 18:00
Hervay Gizella Zuhanások című kötetét 1978-ban írta, miután elveszítette gyermekének apját és 16 éves fiát. A fájdalmasan őszinte sorokat a Nemzeti Múzeumban zenés, táncos feldolgozásban tekinthetik meg a látogatók.
Április 17-től egy héten keresztül részt vehetünk a Budapest Art Week rendezvényein a város több mint 70 helyszínén. Egyik ilyen helyszín a Magyar Nemzeti Múzeum, ahol április 18-án Hervay Gizella Zuhanások című kötetének különleges feldolgozását tekinthetik meg az érdeklődők az Anna | Változatok székely asszonysorsra című kiállítás keretein belül. A különböző területeken tevékenykedő művészek tehetségüket egyesítve dolgozzák fel a kötet szövegében rejtőző érzelmeket és a fájdalmat zenével, tánccal, képekkel és beszéddel.

A részvétel regisztrációhoz kötött!

Alkotók:
Szalay Henrietta - szöveg, ének.
Békési-Szombati Anett - kortárs tánc
Szabó Mátyás - akusztikus 'fretless' basszusgitár
Panda - zenei rendezés, elektronika, kalimba.

2018.04.11
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.