Kedvenc helyek

Nyitóhétvége: Besh O droM

[ folk / world music ]
Budapest, Kobuci, április 20. 20:00
Egy híján húszéves az „Üld meg az utat” elnevezésű zenekar, melynek a koncertjein az ülve maradás nem igazán opció. A lábak beindulnak, mert a balkáni és kelet-európai muzsikákból ízeset merít a Montreal Jazz Fesztivált is megjárt hungarikumunk.
A funky, jazz, rock és punk háttérből érkező, nyolcfős kompánia által kiemelt magyar, cigány, román, szerb és bolgár népzenei motívumok sokféleségük ellenére, sőt: jóvoltából képesek egymás vegyi értékeivel kapcsolódni és elbűvölni. Nemcsak a közönséget, de a szakmát is: Oscar Peterson, Chick Corea, Al Di Meola, Keith Jairett vagy Marcus Miller is megtiszteltetésnek vette, ha megoszthatta a színpadot Barcza Gergőékkel. Csalódást okozni képtelen városi folk Cigánybál, mely Budapest leghangulatosabb helyszínének 10. szezonját nyitja – kell ennél több? 
 
Jegyár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft 
Air
2018.04.13
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.