Gyermekekért fut a Margaret Island hétvégén

Április 14-én rendezik a 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futást Budapesten, amelyen a Margaret Island zenekar tagjai is részt vesznek figyelemfelkeltés és adománygyűjtés céljából.
Az együttes mindig szívén viselte a beteg gyermekek sorsár, hiszen nem ez lesz az első eset, hogy egy olyan célt szolgálnak, ami elősegítheti a gyógyulást, és javítja annak feltételeit. A Margaret Island énekesnője, Lábas Viki elmondta, hogy azért szeretnék felhívni a rajongóik figyelmét az Őrzők Alapítvány önzetlen munkájára, mert megérintette őket a legutóbbi Tűzoltó utcai Gyermekklinikán tett látogatásuk.
A zenekar gitárosa, Füstös Bálint fontosnak tartja, hogy egyre növekvő népszerűségüket „kihasználják”, és olyan ügyet képviseljenek, ami széles körű összefogást kíván, a másik gitáros Verók Tamás pedig annak ellenére indul szombaton, hogy nem kifejezetten kedveli a futást. A gyűjtés során befolyt adományokat a kemoterápiás eszközök javítására és korszerűsítésére ajánlják fel a Margaret Island tagjai. „Adománygyűjtőként abban bízunk, hogy sokan mellénk állnak, és a ’sok kicsi sokra megy’ elvén együtt könnyedén sikerül a kitűzött célunkat, 150.000 Ft-ot összegyűjtenünk az alapítvány számára!” - Törőcsik Kristóf
meszter
2018.04.13
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.