Kedvenc helyek

Popparádé: hétvégén startol a Coachella fesztivál

Április 13-án veszi kezdetét Kalifornia legnagyobb fesztiválja, a Coachella Festival. A zenei és összművészeti rendezvény idén is két hétvégén várja a szórakozni vágyó fiatalokat.
Hat nap, két hétvége és megannyi húzónév – az idei esztendőben is erős felhozatallal készülnek a Coachella szervezői. A kaliforniai Indio városában tartandó fesztivál minden évben nagy érdeklődésnek örvend, ami nem csak a bulizó közönség tekintetében mérvadó; a sztárvilág nagy része is itt múlatja az idejét, többek között Rihanna, Leona Lewis, Joe Jonas, Katy Perry és a Kardashian család is rendszeres látogatója a lassan 20 éves fesztivál programjainak. 
 
Az idei line-up legnagyobb húzóneve egyértelműen Beyoncé, aki a tavalyi évben lemondta fellépését várandósága miatt, de idén még nagyobb durranást ígér. Beyoncé mellett a rapkirály Eminem is színpadra lép majd a friss lemezes The Weeknd és SZA mellett, valamint olyan mainstream előadók is tiszteletüket teszik majd, mint a Migos, Perfume Genius, Tyler, Haim és Jessie Ware. A bőséges zenei kínálat közepette nincs könnyű dolga a látogatóknak, ugyanis a programtábla szerint sok sztár fellépése keresztezi egymást, így muszáj lesz fontolóra venni, hogy kit is szeretnének élőben hallani a Coachella hat napja alatt.  
 
(nme.com) 
 
2018.04.13
|


Játék
A Still Corners olyan mozis élményeket piszkál fel bennünk, mint amilyeneket Morricone filmkockái alatt élhetünk át.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.