Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Yo La Tengo koncertre, az A38 Hajóra!

Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten. Az A38 orvosolja a szarvashibát azzal, hogy elhozza a Simpsons családnak is zenét szerző indie-rock triót, akik alakították már a Velvet Undergroundot is a moziban.
Az Én lőttem le Andy Warholt című, ’96-os film szintén növelte Georgia Hubley és Ira Kaplan nimbuszát: a dobos-énekes lány és gitáros férje egy legendás beszólást (Megvan a csaj!) vett fel zenekarnévként még ’84-ben. Csak basszusgitárosuk volt eddig 14 fő; és saját dalaik mellett a Fakebook című feldolgozásalbumuk is nagyot ment. A folk mellé némi cipőbámulás és elektronika is bekúszott, és filmekhez – többek közt egy búvár-doku-sorozathoz és a Sráckorhoz is – írtak zenét, de Yoko Onóval is kollaboráltak már. There's a Riot Going On című, 15. albumukat James McNew-val mutatják be. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: 2018. május 13. vasárnap, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hány dal található a There's a Riot Going On című albumon?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: május 1., kedd 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.