Pictorial Collective: Dunaképp

Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. április 17. - május 19.
A Duna más és más szakaszához, különböző ország(ok)ba utaztak el a Pictorial Collective fotóriporter csoport tagjai, hogy az ott élők mindennapjait fényképezzék. Arcokat, tevékenységeket és látványokat fotóztak, az érintetlen(nek tűnő) vagy éppen a nagyvárosi, épített tájat.
Ezekből a képekből láthatunk válogatást a Robert Capa Központ új kiállításán, ahol a valóság mozaikjai, a párhuzamos univerzumok a folyó által összekötve egy teljes és összefüggő történetté állnak össze. 
 
A Pictorial Collective magyar fotóriporterek csoportja. Létrejöttét az motiválta, hogy olyan fotográfiai közösség alakuljon, amelyben a tagok egymástól függetlenül, de egymást inspirálva, egymást erősítve dolgozhatnak. A kiállításon Bácsi Róbert László, Hajdú D. András, Hirling Bálint, Mártonfai Dénes, Mohai Balázs, Móricz-Sabján Simon, Stiller Ákos, Urbán Ádám és Végh László fotóit láthatjuk.  
 
Ingyenes! 
2018.04.23
|
(3 kép)


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.