A kulisszák mögött

Budapest, Rózsavölgyi Szalon, május 19., 16.30, 19.30
A darab kegyetlen őszinteséggel beszél a kapuzárási pánikról, a szerző remek humorral és iróniával ábrázolja a szereplőket.
Közös produkcióban mutatta be április 29-én a Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon Florian Zeller kortárs francia regény- és drámaíró vígjátékát.
 
Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és annak új élettársát, Emmát. A látszólag könnyed és vidám este előkészületei közben tapintható a feszültség. A házaspár közeli barátságban volt Patrickkal és korábbi feleségével, akit a férfi elhagyott új szerelme, Emma miatt. Emma fiatal és csinos, semmiben sem hasonlít az elhagyott feleségre. Patrick felhőtlen boldogsága láttán a házigazdák kezdik megkérdőjelezni saját kényelmesen kialakított, rutinos életüket. 
A párbeszédes jeleneteket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai. Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás!
 
Florian Zellerről, mint korunk legizgalmasabb új színpadi szerzőjéről írt a brit Guardian. Apa című drámájáért hazájában Molière-díjjal jutalmazták. A Magyarországon most először bemutatott vígjátékát 2016-ban írta. 
 
 
2018.05.11
|
(7 kép)


14 festő Békéscsabáról.
Budapest, Artézi Galéria, február 23. - március 22.

Dreams Upon Waking.
Budapest, Műtő, február 21. - március 4.

Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.