Kedvenc helyek

Lady Marmalade 2.0: Rita Ora, Bebe Rexha, Cardi B és Charli XCX egy közös dalban

Mi lesz abból, ha négy tehetséges díva fog össze egy közös dal érdekében? Christina Aguilera 2001-ben megmutatta, Rita Ora vezényletével pedig megérkezett az ikonikus Lady Marmalade utódja egy a mai trendnek megfelelő partysláger formájában.
Cyndi Lauper '83-ban már megénekelte, hogy a lányok szórakozni akarnak – valószínűleg ezzel Rita Ora sincs másképp, aki a stúdióban élte ki bulivágyát három kolléganője társaságában. Az angol ajkú albán énekesnő ezúttal is biztosra ment legújabb single-jével kapcsolatban, így napjaink legsikeresebb fiatal női előadóit toborozta össze egy kollaboráció erejéig. A friss szerzeményben a slágergyáros Bebe Rexha és a brit minidíva, Charli XCX is énekel, de az éppen várandóssága miatt szünetet tartó Cardi B hangja is felcsendül egy csípős rapbetét erejéig. 
 

 
A gigaduett nemes egyszerűséggel a Girls címet kapta, a névnél azonban a szöveg az, ami nagyobb figyelmet érdemel; a tipikus csajos-dalok lyricjével ellentétben itt nem a férfiak kerülnek górcső alá, ugyanis a szám refrénjében a pophölgyemények végig azt skandálják, hogy olykor lányokkal is csókolóznának. A rajongói körökben biszexuális himnusszá avanzsált Girls már most elég nagy népszerűségnek örvend, így nagy eséllyel nőheti ki magát a nyári bulik egyik legértékesebb gyöngyszemévé.  
 
(billboard.com) 
2018.05.11
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.