Vízválasztók

Budapest, Valyo Kikötő – Capa Kikötő (1095 Budapest, Hajóállomás utca 1.), 2018. április 28. - május 31.
Vízválasztók címen nyílt kiállítás az idei év egyik legizgalmasabbnak ígérkező szabadtéri kulturális helyszínén, a Rákóczi híd dél-pesti lábánál, a Valyo Kikötőben a Robert Capa Kortárs Fotogárfiai Központ jóvoltából.
A Duna más magyarországi vizekhez hasonlóan speciális közösségi élettér. A vízparti élményben osztozó közösség tagjai jó ideje fotókat is készítenek, amelyek egy része a tulajdonosok vagy azok leszármazottai révén egy másik speciális közösségi térbe, a Fortepan bárki számára elérhető, online fotógyűjteményébe is bekerültek. Innen származnak a Vízválasztók című kiállításon látható fotók, melyek arról tanúskodnak, hogy a magyarországi vízparti élményekben régen is bárki osztozhatott. Azért, hogy ez ma is így legyen, részben az urbanisztika, a környezetvédelem és a kultúra területén tevékenykedő társadalmi szervezet, a Valyo tesz a legtöbbet, amely céljai elérését éppen közösségformálással mozdítja elő.  
 
Ingyenes! Megtekinthető: mindennap 14 és 22 óra között.
 
2018.05.14
|


14 festő Békéscsabáról.
Budapest, Artézi Galéria, február 23. - március 22.

Dreams Upon Waking.
Budapest, Műtő, február 21. - március 4.

Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.