Június közepén indul az évad a Szarvasi Vízi Színházban

A Leszállás Párizsban című vígjátékkal nyitja nyolcadik évadát június 15-én a Szarvasi Vízi Színház. Idén nyáron többek között olyan előadások lesznek láthatóak, mint a My Fair Lady, a Janika, A miniszter félrelép vagy a Bob herceg.
A színház programját idén is a műfaji sokszínűség jellemzi, így lesz operett, táncjáték, próza, musical, koncert, mese és cirkuszművészet a kéthónapos évad alatt. A programok csaknem fele ingyenesen tekinthető meg. 
 
Az idei évad egyik újdonsága a Talkshow a víz fölött - Mellettem az utódom elnevezésű est, melyben híres művészek és nyomdokaikba lépő gyermekeik lesznek a beszélgetőpartnerek, mások mellett Oberfrank Pál és táncművész-koreográfus lánya, Réka; Kovács Frigyes és végzős színművész szakos fia, Tamás; vagy Straub Dezső és fia, a színész-rendező Péter
 
Szintén újdonság a Zene a víz fölött című ingyenesen látogatható programsorozat, amelyben kamarazenekarok közismert dallamokat játszanak a publikumnak. 
 
Mivel 2018 a családok éve - minden szerda este fél 8-tól meseelőadás lesz látható. A Szarvasi Vízi Színház programsorozata augusztus 19-én a VII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjátadó gálájával zárul. 
 
(MTI) 
2018.05.15
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.