Kispesti Városünnep

A kihagyhatatlan 11-es!
Budapest, Templom tér, Kispest, 2018. június 10. 10:30
11. alkalommal szerveznek Kispesten Városünnepet a település születésnapja alkalmából. A nagyszabású fesztiválon remek hangulatú családi programok, sztárfellépők, helytörténeti kiállítás és kulturált vendéglátás várja a kicsiket és a nagyokat.
A színpadi programok 11 órakor Bíró Eszter gyermekkoncertjével kezdődnek, majd a Brass in The FiveA Rézerdő lakói című zenei produkcióval érkeznek még mindig elsősorban a gyermekeket szórakoztatni, ezt követően a KMO-ban működő két tánccsoport: a Mustang SE, és az Etude Dance Studio mutatkozik be sok-sok gyermekkel, illetve a Mágnes Színház tagjai adnak előadásaikból ízelítőt. 
 
Délután már inkább felnőtteknek szóló programok lesznek a színpadon: jön Szabó Ádám, Kozma Orsi, Rácz Gergő, a Desperádó Együttes, Miller Zoltán
 
Két élőkoncert zárja a napot, az Ivan and The Parazol, majd a Zenevonat Produkció az ismert LGT-számokkal. 
A fellépőket Kovács Áron műsorvezető, énekes konferálja fel.
 
Ebben az évben sem marad el egy különleges kiállítás a Nagy Balogh János Kiállítóteremben. Ezúttal az Üllői útra kalauzol el bennünket a tárlat Üllői út, ami összeköt címmel. 
 
A lezárt Ady Endre úton a hagyományokhoz híven sok más érdekesség, hadi közlekedési eszközök, katonai bemutatók, játék várja a látogatókat. Láthatunk majd repülőgép-szimulátort, beöltözhetünk katonának, játszhatunk többek között óriás játékokkal. Idén is válogathatunk kedvünkre a kirakodóvásáron kínált vásárfiákból és a vendéglátók finom étkei közül. 
 
A Városünnep, csakúgy, mint az előző években, tűzijátékkal ér véget.
 
A rendezvény a Kispesti Önkormányzat és a KMO Művelődési Ház együttműködésével valósul meg. 
2018.05.16
|


Játék
Zendaya és Common új dalaival és nagyszerű szereposztással érkezik ez az animációs kalandfilm, amely kiváló szórakozást nyújt az egész család számára.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.