Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Jam Experiment (UK)

[ funk / jazz / soul ]
Budapest, A38 Hajó, június 23. 20:00
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik. 2014 óta létező formációja okos tánczenét hoz, elsősorban vájtfülű hallgatóknak.
Ha megemlítjük Bob Jamest vagy David Sanbornt, illetve Pat Metheny és Chick Corea „intézményeit”, akkor sejthető, mi vár a Hajón Szent Iván előestéjén. A tavalyi brit Jazz Rising Star-díjat megcsípő Ingham és társai már bizonyítottak: a zenekar kulcsembere például Elliot Masonnel és Vincent Gardenerrel is fújta már. Kylie Minogue és Dave Holland a szaxofonos Alexander Bone CV-jében szerepel, és Dominic Ingham hegedűssel, Toby Comeau billentyűssel, Jonny Mansfield dobossal, illetve Joe Lee bőgőssel rezgették már meg a csapat jó vibrációi a Barbicant és a Royal Albert Hallt is. 
 

 
Jegyár: 1500-2500 Ft 
Air
2018.05.22
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.