Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Einstand, Junkie Jack Flash koncertre!

Az einstand egy olyan német gyermeknyelvi kifejezés, amit régen felszólításra használtak – valószínűleg ezért zenél ezen a nevén az Erős József által vezetett formáció, amely minden egyes alkalommal tombolásra buzdítja a közönséget.
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand zenei repertoárját az A38 Tetőteraszára is elviszi egy energikus, headbangeléstől vibráló buli erejéig július 26-án. A forró hangulat szinten tartásában a Junkie Jack Flash zenekar lesz segítségükre, aki nyers és sallangmentes rockzenéjével áll bele az éjszakába. A pécsi együttes 2012 óta van jelen a hazai rockpalettán, így zenéjük garantáltan mindenkinek ismerősen cseng majd az est folyamán.
 

 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: 2018. július 26. csütörtök, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Melyik regényből vált közismertté az „einstand” kifejezés?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre! A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: július 23., hétfő 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
Budapest, Új Budapest Galéria, június 15. - augusztus 26.
 
július 19 - 25.
 
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.