Programok hétvégére

2018. június 1-3.
Június első hétvégéjén engedjünk a természet hívó szavának: tanösvénytúrák, piknikek, fenntarthatósági fesztivál és virágpiac is várja az érdeklődőket. A művészetkedvelőknek galériasétákat ajánlunk, de a Zsidó Művészeti Napoknak köszönhetően koncertekből, kiállításokból és előadásokból sem lesz hiány.
Zsidó Művészeti Napok 2018
Budapest – városszerte 
május 28.– június 10.  
zsidomuveszetinapok.hu 
 
Koncertek, színházi előadások, kiállítás várja az érdeklődőket. 
 
Magyar nemzeti parkok hete a Sas-hegyen 
Sas-hegyi Látogatóközpont  
május 28.– június 3. 10h  
www.dunaipoly.hu 
 
A tanösvénytúrákon Magyarország nemzeti parkjai kerülnek a középpontba. A látogatók bővebb információt kaphatnak a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság tevékenységéről is. Jegyár: 850 Ft. 
 
Európai Fenntarthatósági Hét – Zöldág Fesztivál Nap 
Klebelsberg Kultúrkúria  
június 1-jén 9h  
www.kulturkuria.hu 
 
Környezettudatosság és fenntarthatóság szemléletét átadó művészeti workshopok és kézműves-foglalkozások várják a látogatókat. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet: reokcecilia@kulturkuria.hu e-mail címen. 
 
Kortárs találkozások – galériaséta a Terézvárosban 
Resident Art Budapest  
június 1-jén 16.30  
www.residentart.com 
 
Érdekel a kortárs művészet, tudni szeretnéd mik a legújabb trendek? Nem csak a művekre, de a keletkezésükre és az alkotójukra is kíváncsi vagy? A séta során ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk. Jegyár: 3500 Ft. 
 
Régiségek utcája 
Resident Art Budapest  
június 2-án 10.30  
www.residentart.com 
 
Ha érdekelnek a régiségek – a klasszikus festmények, szobrok, bútorok és műtárgyak, ez a program neked szól. A séta a Lipótváros legjelentősebb klasszikus képkereskedéseit és műkereskedéseit látogatja meg a legkisebb bolttól a legnagyobb galériáig. Jegyár: 3000 Ft. 
 
Tedd meg MAgadért! – I. Nyárindító piknik a Margitszigeten 
Margitsziget 
június 2-án 10h  
www.fokert.hu  
 
Közös virágültetés, zöld aktivitások, színpadi programok, koncertek, közműcégek standjai, kézműves termékek, streetfood sétány, parkmozi, csapat- és egyéni sportprogramok várják a látogatókat. Ingyenes! 
 
Kiskertpiac 
Anker't  
június 3-án 10h
www.facebook.com  
 
A kiskertpiac olyan vásártér, amely az igényes, urbánus és fenntartható életmód kialakításához nyújt inspirációkat, a megvalósításhoz szükséges növény, gasztronómiai, természetes kence és dizájn termékeket. Ingyenes! 
 
Piknik 
Barabás Villa  
június 3-án 16h 
www.barabasvilla.hu 
 
Pokrócon elheveredés, fűre lépés, padokon napozás, madármegfigyelés, zenehallgatás, közös alkotás, finom falatok, faszénen sült kürtőskalács, frissítő italok, irodalmi hullámvasutazás az éjszakában. Ingyenes!  
 
XV. Napfényes Fesztivál 
Dürer Rendezvényház  
június 3-án 9h  
www.napfenyesfesztival.hu 
 
Önismereti és művészeti műhelymunkák, természetgyógyászati tanácsok, egészséges ételek, kiállítás és vásár, családi és gyerekprogramok. 
 
2018.05.30
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.