Kedvenc helyek

TILOS Maraton 2018 - Addig jó, ameddig Tilos!

[ electronica ]
Budapest, Dürer Kert, június 8 - 17.
Hazánk legnagyobb, ingyenes kulturális fesztiválja ismét berúgja a motort: kilenc napon keresztül szólnak idén is a jobbnál jobb, „tilosos” zenék. Az alternatív formációk egymást váltják a színpadon, és underground elektronikából sem lesz hiány.
Az első adománygyűjtő esten feelgood soul-hop szól a Nunki Bay Starshiptől, majd a Grabanc-féle ethnometal tripjazz, illetve indie és él-diszkópunk; de a Csaknekedkislány hipszter házibuliját is választhatjuk. A szombat pszichedelikus: a Deley és a TransNomad folyamatzenéit a Korai Trancemission tetőzi be; a vasárnap pedig a családoké. Hétfőn a népzene viszi a prímet: Herczku Ágnes, a Meybahar és a Jóanépi is bevezet a világába. Kedden a jazzereket várja a Bujdosó Trió, majd a Gentry Sultan, szerdán pedig a reggae-napon lazulhatunk, többek közt a Ladánybene 27-tel. 
 
Ingyenes! 
 
Air
2018.06.01
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.