Ismét a könyveké a főszerep a Vörösmarty téren

Budapest, 2018. június 7 - 11.
5 nap, 185 kiállító, 300 új könyv, 1000 dedikálás és felsorolhatatlanul sok program várja azokat, akik részt vesznek az immár 89. alkalommal megrendezett Ünnepi Könyvhéten.
A kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepének központi helyszíne, a budapesti Vörösmarty tér mellett, a könyvhét alkalmából a főváros más pontjain, valamint több vidéki városban is szerveznek eseményeket. Az Ünnepi Könyvhét ünnepélyes fővárosi megnyitójára június 7-én, csütörtökön, 16h-kor kerül sor a Vörösmarty téren, ahol ez alkalomból Berg Judit írónő mond beszédet.
 
A Szép Magyar Könyv 2017 Verseny díjainak átadására szintén június 7-én kerül sor a Petőfi Irodalmi Múzeum Dísztermében. Közben Nyáry Krisztián öt napra könyvsommelier-vé válik, az irodalmi élet szereplőivel személyesen is találkozhatunk a téren, és itt lesz a híres Tatu és Patu sorozat írója és illusztrátora, Aino Havikainen és Sami Toivonen is.
2018.05.31
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.