UNFAKE! - Vedd észre, leplezd le, mutasd meg! - ARC 2018

Nézz körül! Mit látsz? Leveszed a hamisat? Vágod az illúziót? Kiszúrod a hazugságot? Olyan korban és világban élünk, amiben a minket körülvevő összetett valóságot megannyi álvalóság igyekszik elfedni. Ebben a folyamatban a vizualitás, a képek jelentősége is hatalmas.
Ha nem elégszel meg a látszattal, ha érdekel az igazság felfedezése, és van mondanivalód arról, mi az, ami hamis és mi az, ami nem, nevezz be az idei ARC pályázatra, ötletelj és unfake-elj! Az idén nagykorúvá vált ARC ezúttal is felelősségteljes, szabad és kreatív képkészítésre buzdítja a pályázatán résztvevőket. Így kíván teret és lehetőséget adni a személyes meglátásoknak, a már komoly hagyományokkal és látogatottsággal rendelkező 18. ARC közérzeti kiállításon, idén szeptemberben valahol Budapesten... 
 
A pályázatok leadási határideje: 2018. július 10.
 
2018.06.04
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.