Kedvenc helyek

Erdő - Sebő Ferenc és Kollár-Klemencz László

[ folk ]
Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad, június 17. 19:30
„Ami az erdőben történt, az ott is marad" – mielőtt a civilizációhoz kötődő koncertlátogatók csalódottan legyintenének, eláruljuk, hogy Sebő Ferenc és Kollár-Klemencz László különleges estjére a Városmajorban kerül sor, ami igencsak fás terület.
A Rejtelmek Rengetegévé lényegül át ez a zöld tisztás a főváros szívében, ahol életre kel a két, különböző ösvényről érkező, ám a természet közegében annál járatosabb muzsikus összefonódó világa. Ebben a miliőben helyt kapnak a direkt erre az alkalomra íródott kompozíciók is, a kárpát-medencei balladák és énekelt versek sűrűjében. Mindkét művész - a 71 éves táncházas legenda, aki a Sebő együttes kulcsembere, illetve a pilisi hegyek közt élő alterpunk, aki Erdős(!) Virág költeményeit is gyakran dalba foglalja – saját csapata élén vezeti elő a buja dalfüzért. 
 
Jegyár: 2100-3000 Ft 
Air
2018.06.08
|


Játék
Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.