Nyit a Kultkikötő

Június 22. és augusztus 26. között, péntektől vasárnapig színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekprogramokkal várja a közönséget a Kultkikötő.
Az idén 13. alkalommal megszervezett programsorozat a Balaton körül egyszerre három helyszínen, Balatonbogláron, Balatonföldváron és Balatonfenyvesen nyitja meg kapuit, és a felhőtlen szórakozást biztosító programokból ezúttal sem lesz hiány. Az ország kőszínházaiban nagy sikerrel játszott, szakmai díjakkal is elismert, folyamatosan teltházas darabok érkeznek a nyár legismertebb szabadtéri játszóhelyére.
 
Egyebek mellett a Thália Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kecskeméti Katona József Színház, a Veszprémi Petőfi Színház, a FÜGE Produkció és a Belvárosi Színház előadásai is szerepelnek a repertoárban.
 
A színházi előadások mellett olyan zenei csemegék is helyet kapnak a programok közt, mint a Vígszínházban óriási sikerrel játszott A Pál utcai fiúk című darabból ismert színészekből és zenészekből álló GRUND – vígszínházi fiúzenekar, és természetesen idén sem maradhat el a Kultkikötőbe már szinte hazajáró Quimby évek óta teltházas földvári koncertje sem. 
www.kultkikoto.hu 
2018.06.07
|


Vezeklések kora - Gaál József kiállítása.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 21. - november 11.

Simorka Sándor grafikái.
Budapest, Vigyázó Sándor MH, szeptember 20. - október 17.

Átváltozások deszkára.
Budapest, Lengyel Intézet, szeptember 22., szombat

Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.