Nyit a Kultkikötő

Június 22. és augusztus 26. között, péntektől vasárnapig színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekprogramokkal várja a közönséget a Kultkikötő.
Az idén 13. alkalommal megszervezett programsorozat a Balaton körül egyszerre három helyszínen, Balatonbogláron, Balatonföldváron és Balatonfenyvesen nyitja meg kapuit, és a felhőtlen szórakozást biztosító programokból ezúttal sem lesz hiány. Az ország kőszínházaiban nagy sikerrel játszott, szakmai díjakkal is elismert, folyamatosan teltházas darabok érkeznek a nyár legismertebb szabadtéri játszóhelyére.
 
Egyebek mellett a Thália Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kecskeméti Katona József Színház, a Veszprémi Petőfi Színház, a FÜGE Produkció és a Belvárosi Színház előadásai is szerepelnek a repertoárban.
 
A színházi előadások mellett olyan zenei csemegék is helyet kapnak a programok közt, mint a Vígszínházban óriási sikerrel játszott A Pál utcai fiúk című darabból ismert színészekből és zenészekből álló GRUND – vígszínházi fiúzenekar, és természetesen idén sem maradhat el a Kultkikötőbe már szinte hazajáró Quimby évek óta teltházas földvári koncertje sem. 
www.kultkikoto.hu 
2018.06.07
|


Játék
Kitűnő budapesti indie-rock zenekar, amely Európát is készül meghódítani.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.