Kedvenc helyek

Királynőként tér vissza Nicki Minaj

Nicki Minaj sosem volt rest a legjobbak közé pozícionálni magát, hamarosan megjelenő lemezével is a rapzenében elfoglalt helyét hangsúlyozza, így legújabb dalait a Queen cím alatt rendezte össze egy albummá.
Augusztus 10-én jelenik meg Nicki Minaj régóta ígért negyedik stúdióalbuma. A rapkirálynő jócskán kiéheztette rajongóit, ugyanis legutoljára négy évvel ezelőtt, 2014-ben adott ki önálló albumot The Pinkprint címmel. Minaj elmondása szerint azonban megérte ennyi időt és energiát belefektetni új projektébe, ugyanis tízéves pályafutásának legjobb albumát sikerült megalkotnia – ennek többször is hangot adott korábbi nyilatkozatai során. 
 
Az Anaconda csipős nyelvű dívája még áprilisban mutatott egy kis ízelítőt az új anyagból a Chun-Li és Barbie Tingz dalokon keresztül, amelyek rögtön a toplisták dobogóin kötöttek ki. Közeledve a megjelenéshez, Nicki már a lemez borítóját is felfedte, amin egy egyiptomi istennőként pózol a rá jellemző magamutogató stílusban. A Kleopátra ihletésű covert a világhírű fotós páros, Merth & Marcus álmodta meg a rapper-énekesnő számára, ami két hónap múlva már a lemezboltok polcairól köszön vissza a rajongók legnagyobb örömére.  
 

 
(billboard.com) 
 
2018.06.08
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.