Kedvenc helyek

Rihanna megerősítette, hogy már dolgozik soron következő lemezén

Több mint két éve annak, hogy Rihanna Anti című nagylemeze napvilágot látott, így az említett album első kislemezével azonosulva a barbadosi énekesnő elérkezettnek látta az időt, hogy ismét munkához lásson. Work, work, work!
Egy ideje már a levegőben kering Rihanna visszatérésnek híre, azonban ez idáig nem sok kézzelfogható információ látott napvilágot az új korong érkezésével kapcsolatban. A Grammy-díjas díva azonban megtörte a csendet, és egy vörösszőnyeges interjúja során hintette el, hogy a karrierjének következő szakaszát meghatározó dalok már készülőben vannak.
 
A bennfentes hírek szerint a 9. nagylemez ráadásul egy „kistestvérrel” kézen fogva debütál majd, ugyanis Rihanna két korongot is szeretne premiereltetni az idei év során: az egyikre kifejezetten slágerlisták szerzemények kerülnének, a másikra pedig olyan kevésbé mainstream dalok, amik inkább művészi szempontból lehetnek izgalmasak a közönség számára.
 


(breatheheavy.com)

2018.06.10
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.