Kedvenc helyek

Pánikkeltés miatt támadják Eminemet a Bonnaroo fesztivál látogatói

A Killers és a Muse mellett Eminem volt a manchesteri Bonnaroo összművészeti fesztivál egyik legjobban várt fellépője, azonban a koncert után mégsem távoztak jó szájízzel a látogatók.
Valószínűleg nem számított ekkora felháborodásra Eminem, amikor elhatározta, hogy egyik dalának előadását egy kis hangeffekttel spékeli meg a nagyobb élmény érdekében. A rapcsászár a Bonnaroo fesztiválon a 2000-ben megjelent The Marshall Mathers LP egyik dalát, a Kill You-t is beépítette a setlistbe, aminek közel húszéves hangzásvilágát némi fegyverdurranásra hasonlító effekttel frissítette fel, utalva ezzel a dal magvas mondanivalójára. Az elmúlt évek terrortámadásainak fényében a hangeffekt hatására az emberek azonban pánikba estek, sokan a földre rogytak, de voltak olyanok is akik azonnal menekülni kezdtek a helyszínről. 
 
A közönség a koncert után nem rejtette véka alá a véleményét, szinte mindenki egyöntetűen kijelentette, hogy ez egy ízléstelen és felelőtlen lépés volt a rapper részéről. „Soha nem éreztem még magam ennyire sokkos és pánikra kész állapotban. Ez nem volt helyénvaló” - mesélte egy látogató. Az esetről egyelőre sem Eminem, sem pedig a fesztivál csapata nem nyilatkozott. 
 

 
(nme.com) 
2018.06.11
|


Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.