Kedvenc helyek

Megvalósult a tinik álma: Troye Sivan és Ariana Grande egy közös dalban

Június 13-án debütált az ausztrál énekes legújabb, Dance To This névre keresztelt dala, amiben a hamarosan új lemezzel jelentkező Ariana Grande is hallatja hangját.
Egy hete látott napvilágot Troye Bloom című videoklipje, de a popcsillag máris új dallal örvendeztette meg rajongóit. A fiatal énekes ezúttal a visszatérő popladyt, Ariana Grandét kérte fel, hogy segítsen sikerre vinni következő kislemezes dalát. A Dance To This a harmadik kimásolt track az énekes hamarosan megjelenő korongjáról, ami a tervek szerint augusztusban már teljes egészében hallgatható lesz. Troye azonban nem az egyetlen, aki a Dangerous Woman pacsirtájával működött közre a siker érdekében; a jövőre Budapesten is koncertező Nicki Minaj újonnan megjelent Bed dalában is hallható a slágergyáros tinicsillag. 
 

 
(billboard.com) 
2018.06.14
|


Játék
Murray Schisgal amerikai író, több világsikert aratott színpadi mű szerzője. A Második nekifutás című fergeteges vígjátéka 1986-ban játszódik. A Karinthy Színház előadásának főszereplője és a rendezője Szilágyi Tibor.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.