Az Orlai Produkció négy premierrel készül a nyárra

Az Orlai Produkciós Irodánál 2018 nyarán sem áll le az élet. Sőt! Mint már évek óta hagyományosan, idén is új bemutatókkal lepik meg a közönséget a nyár folyamán a Belvárosi Színházban és az ország több színházi eseményén is.
Június 21-én a Belvárosi Színházban látható a szikrázó humorú gengszterkomédia, a MOJO, Göttinger Pál rendezésében. Majd július 6-án a Szentendrei Teátrumban mutatják be a 2017-es évad nemzetközi sikerdarabját, a Nóra II. rész előadást, Galgóczy Judit rendezésében. Július 19-én a Kultkikötő ad otthont a Kocsis Gergely rendezte Varsói melódia szabadtéri színházi premierjének, és július 21-én szintén Szentendrén találkozhatnak a nézők a Mi és Ők a beszlámi túszdrámát megidéző történetével Fehér Balázs Benő rendezésében.
 
Az előadások ősztől a Belvárosi Színházban, a Jurányi Inkubátorházban és a Hatszín Teátrumban kerülnek műsorra.  
 
2018.06.15
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.