Koncertek a Balaton vizén és partján

„A tó tükrén hajók lennénk, csak sodródnánk, ilyen jó még sose volt…” – énekli a Margaret Island, akik a dal valódi hangulatát is megidézhetik a júniusi kompkoncertjükön, Siófok pedig várossá avatásának 50. évfordulója alkalmából készül különleges előadói felhozatallal a nyári szezonra.
Június 22-én az esti órákban Szántódról és Tihanyból elindul két komp, ami a Balaton közepén találkozik, hogy összekapcsolódásukkal úszó helyszínéül szolgáljanak a Margaret Island koncertjének. 2013 óta a kompon olyan zenekarok léptek fel, mint a Kiscsillag, Vad Fruttik vagy a Tankcsapda – ezt a hagyományt követi most Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint együttesének koncertje. A légkört hangulatfények, büfé és ülőhelyek teszik igazán nyáriassá.

A Margaret Island 2013-ban alakult együttes, eddig két albummal büszkélkedhetnek: 2015-ben jelent meg az Egyszer volt, 2016-ban pedig a Bakancslista. „Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy mi is részesei lehetünk a kompkoncert nyújtotta élménynek, nagyon várjuk már, hogy a Balaton közepén játszhassunk!” – mesélte Lábas Viki, a zenekar énekese.

A nyári esték szerves része lesz a siófoki Plázs is, ahol olyan előadók szolgáltatják a hangulatot, mint Lovasi András, aki a Kiscsillag zenekar többi tagjával és különleges vendégekkel együtt idézi fel első 50 évének dalait. Velük érkezik többek között Falusi Mariann, Kispál András, Kiss Tibi és Leskovics Gábor is.


A Plázson zenél idén nyáron Ákos is, aki szintén 50. születésnapját ünnepli, vagy a Neoton Família, de Majka és Curtis is szórakoztatja a közönséget „siófoki tengerparton”.
2018.06.19
|


Film premierek

Kölcsönlakás

magyar vígjáték, 98 perc, 2019

Hidegháború

angol-francia-lengyel romantikus filmdráma, 88 perc, 2018

Boldog halálnapot! 2.

amerikai horror, 100 perc, 2019

Az a nap a tengerparton

angol romantikus filmdráma, 110 perc, 2017

A Maria Callas-sztori

francia dokumentumfilm, 119 perc, 2017

Alita: A harc angyala

amerikai-argentin-kanadai sci-fi, 122 perc, 2018
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.