Gyere ki a zöldbe! 2. – Újabb szuper kerthelyiségek Budapesten!

Meccsnézés a haverokkal vagy egy laza nyáresti buli… mindez a szabad ég alatt! Mi lehetne tökéletesebb helyszín, mint egy hangulatos fővárosi kerthelyiség? Pár hete már megmutattuk a favoritjainkat, de annyi jó helyet találtunk, hogy nem bírtuk ki, muszáj volt még egy válogatást készítenünk, íme, az eredmény!
Némi kitérő után, amikor is a budapesti tetőteraszokat szemléztük, visszatérünk tehát a kerthelyiségekhez megint csak hét szuper hely erejéig. Jöjjön tehát a nagyon zöld helyek újabb listája – még mindig a teljesség igénye nélkül!
 
Pántlika Bisztró – a kockás terítős
Budapest, Hermina út, 1146 
www.pantlika.hu 
 
Színes lampionok, retró nyárillat, kihagyhatatlan házias hamburger és ropogós, friss sült krumpli. Ha adod ezt az életérzést, akkor irány a városligeti fák lombjai közt megbújó Pántlika Bisztró! 
 
Valyo Kikötő – az új életre kelő
Budapest, Hajóállomás u. 1. 
www.facebook.com/valyokikoto 
 
Született egy ötlet, hogy újra élhessen a régi dunai kikötő. Ebből az ötletből nyílt meg most nyár elején a Valyo Kikötő, a színes óriás padokkal teli új kulturális tér - szuper programokkal, zenével, tökéletes egyszerűség jeligére! Igyál fröccsöt, és nézd raklapokról a nyári naplementét! 
 
Kabin – a múltidéző 
Budapest, Népsziget út 727. 
www.facebook.com/kabinpart 
 
Nem túlzás azt mondani, hogy a Kabin a város szélén van, de mégis a közepén. Ez a fajta kavalkád pedig csakis pozitív lehet, hiszen a népszigeti szuper zugnak a hangulata magával ragadó, és nem csak azért, mert sörözés közben a Duna hullámai nyaldossák a lábadat! 
 
Csendes Társ – a nyugis 
Budapest, Ferenczy István u. 5. 
www.csend.es/CsendesTars 
 
Ha egy kicsit elbújósabb helyre húzna a szíved, vagy igazi kerthelyiség feelingre ácsingóznál, akkor a Károlyi-kert szomszédságában található vintage stílusú Csendes Társ a te helyed! Pöttyös bögre, gyertyavilág, cuki zöld székecskék, fényfüzérek és több száz bor adja a hangulatot! 
 
Bálna Terasz – a nyüzsgős 
Budapest, Fővám tér 11-12. 
www.balnaterasz.hu/a-balna-terasz
 
A fényár és a nyüzsgés kedvelőinek válhat könnyen törzshelyévé a Bálna szuper kis terasza, ahol esténként élőzene és DJ-muzsika adja a talpalávalót, az energiát pedig rendkívül finom ételek és italok szolgáltatják. Na meg persze a környezet sem utolsó, hiszen mindezt egyenesen a Duna-parton találod meg! 
 
Fröccsterasz – a trendi kocsma 
Budapest, Erzsébet tér 13.
www.froccsterasz.hu 
 
Talán senkinek nem kell bemutatni a város egyik legmenőbb buliközpontját, a Deák tér környékét. Ha te is szeretnél innen felejthetetlen emlékeket, akkor indítsd az estét a Fröccsteraszon! 
 
Nagyszünet – a mozis 
Budapest, Soroksári út 60. 
www.budapestpark.hu 
 
Este koncert, napközben színpompás bisztró egy külső zugban. Budapest egyik kedvenc szórakozóhelye ugyanis igazi kaméleon, ezen tulajdonságának köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja benne a neki való programot. A Nagyszünetnek keresztelt szigetecske például heti egyszer moziként és minikoncerthelyként, a hét többi napján limonádés, napközben sörözős, függőágyas napsütötte bárként is funkcionál. Június 14-től pedig a foci-vb összes meccsét élőben nézheted!
 
Kurcz Orsi
2018.06.19
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.