Nyári Színházi Esték a Városháza udvarán

Szeged, Városháza, 2018. július 3 - 16.
Július 3-án az ismert író, Grecsó Krisztián és a népszerű zeneszerző Hrutka Róbert Libikóka című zenés pódiumestjével elkezdődik a nyári kulturális programok sorozata a szegedi városháza udvarán.
1970 óta hagyomány, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok nagyszabású produkciói mellett itt is igényes programokat kínálnak a nézőknek. 
 
Július 9-én és 10-én a Szegedi Nemzeti Színház művészei állítják színpadra Varsányi Anna Ünnep című művét. A humoros történet rendezője és egyik főszereplője Szilágyi Annamária, férjét Kárász Zénó alakítja. Július 12-én Pindroch Csaba Segítség, megnősültem! című egyszemélyes komédiája következik. Másnap a székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója, Eric-Emmanuel Schmitt Rejtélyes viszonyok darabja szerepel a műsoron. A sorozat zárásaként, július 16-án az IH Rendezvényközpontban mutatják be a Second Life avagy Kétéletem című intim, önfeltáró színdarabot Dömötör András rendezésében. 
 
(MTI) 
2018.06.27
|


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.