Kedvenc helyek

Cardi B lett a Billboard történetének legsikeresebb női rappere

A rapvilág mindössze 26 éves üdvöskéjének egy év sem kellett ahhoz, hogy az egész világ a lábai előtt heverjen. Ezt példázza legutóbbi rekordja is, ami azonnal a Billboard slágerlista királynőjévé avanzsálta a bronxi rapperlányt.
Cardi B egy évvel ezelőtt robbant be a köztudatba mindent elsöprő, Bodak Yellow című dalával, ami azon felül, hogy mindenki által ismert megasláger lett, még szakmai elismerést is hozott számára: ő volt az első női MC Lauryn Hill óta, akinek szóló szerzeménnyel sikerült a Billboard toplista dobogóján landolnia. A hamarosan anyai örömök elé néző rapsztár azonban sokkal több, mint egy egyszámos előadó, ezt most be is bizonyította legújabb, I Like It című slágerével, ami szintén az említett lista élén debütált. 
 

 
A Bad Bunny és J Balvin közreműködésével hódító nyári szám azonnal az egyik leghallgatottabb track lett, így az Invasion of Privacy korongról egyenes út vezetett a toplisták élére. A dobogós helyezés mellett Cardi B még egy elismerést magáénak tudhat; a női rapperek közül egyedül neki sikerült két dallal is első helyen debütálnia, így ezzel örökre bevéste a nevét a zeneipar nagykönyvébe.  
 
(billboard.com) 
2018.07.03
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.