Kedvenc helyek

Jeff Mills (USA): PLANETS

[ electronica ]
Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, 2018. július 13. 20:00
Szerencsés csillagállás kell ahhoz, hogy egy olyan bolygóközi utazáson vehessünk részt, ahol a kapitány a nagy Jeff Mills. Az 55 éves elektronikus zenei ikon két év után tér vissza, hogy egy orbitális vállalkozást indítson a Margit-szigetről.
A szférák zenéje ihlette meg a detroiti techno mágusát, akit az Óbudai Danubia Zenekar és Mills kedvenc francia karmestere, Christophe Mangou kísér (el) ezen az űrutazáson is. Fel fog csendülni Naprendszerünk kilenc bolygójának témája - az Axis Records főnökének szemszögéből, illetve az örökifjú producer azt is beláttatja velünk, hogy a kozmosz szemlélése: valójában önismeret is. A hatvanperces, ám végtelen távlatokban gondolkodó science-fiction zeneművet koncertshow-ként elővezető, tengerentúli legenda előrelátó volt, és esőnapot is betervezett: a 14-ét, szombatot. 
 
Jegyár: 3900-7500 Ft 
Air
2018.07.06
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.