Kedvenc helyek

Elton John-CD-t ajándékozott Donald Trump Kim Dzsongunnak

Rakétás lemez a rakétás embernek: Trump megmutatta Észak-Korea diktátorának, hogy honnan vette beszólását legutóbbi twitteres összeszólalkozásuk alkalmával.
Donald Trump és Kim Dzsongun még tavaly októberben feszült egymásnak Twitteren, amikor az amerikai elnök burkoltan „kis rakétás embernek” nevezte a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság vezetőjét. Kettejük konfliktusa azóta rendeződni látszik, legutóbbi találkozójuk során még a kis internetes „harcuk” is szóba került, amikor is Dzsongun elárulta, hogy nem hallotta még Elton John Rocket Man című ikonikus slágerét. Trumpnak sem kellett több, küldött is egy lemezt, amint a brit legenda szóban forgó slágere hallható, odabiggyesztve egy kis fricskát az összeszólalkozás margójára. Nem hiába, a zene összehozza az embereket!  
 

 
(nme.com) 
2018.07.06
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.