Kedvenc helyek

Debütált Nicki Minaj és Ariana Grande negyedik közös videóklipje

[ hiphop / rap ]
A dal címével ellentétben az ágy helyett a tengerpartra invitál minket Nicki Minaj: megjelent a rapkirálynő Bed című videóklipje, amit a hamarosan friss lemezzel jelentkező Ariana Grandéval közösen készített el.
Sellőként úszik be a slágerlistákra Nicki Minaj. A 35 éves hip-hop lady legújabb, Bed című slágerével népszerűsíti augusztus 10-én megjelenő negyedik stúdióalbumát, amihez már videóklip is debütált. A kisfilm Minaj extravagáns stílusával ellentétben meglehetősen visszafogottra sikeredett, azonban a fenékrázás itt sem maradt el; Nicki hol topless szirénként, hol pedig trópusi királynőként vonzza magára a tekintetet a videó közel négy percében.


Hogy mennyire üt nagyot az Arianával közös sláger, az hamarosan kiderül, de a klip a VEVO-n már biztosan nem marad szégyenben, ugyanis a debütálást követő pár órában már közel 2 milliós megtekintéssel büszkélkedett.

(nme.com)
2018.07.09
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.