Kedvenc helyek

Nyolcvanezres nézőszámmal megdöntötte a Pink Floyd rekordját Taylor Swift

[ pop ]
A country tinicsillagból világhírű szupersztárrá cseperedő Taylor Swift a hétvégén Ohioban koncertezett, ahol zenészkollégáit lekörözve minden korábbinál nagyobb közönség előtt állt színpadra.
Nem kell éles eszű tudósnak vagy közkedvelt politikusnak lenned ahhoz, hogy történelmet csinálj; elég, ha Taylor Swift a neved, és olyan masszív rajongói közönség követ, hogy képes vagy közel százezer embert összetoborozni egy koncert erejéig. A fiatal énekesnő jelenleg a Reputation névre keresztelt koncertsorozatával járja a világ legnagyobb stadionjait, aminek legutóbbi állomása az Ohio Stadiumban volt július 7-én. A mindenhol nagy érdeklődésnek örvendő turné önmagában nagy kasszasikernek számít, arról nem is beszélve, hogy legutóbbi koncertje egyszer még a zenetörténeti könyvekben is helyet kaphat majd: Tay ohiói koncertjére összesen 80.000 jegyet értékesítettek, ezzel pedig sikerült leköröznie az eddig csúcstartó Pink Floyd zenekart, aki 75.250-es látogatói számmal tartott az eddigi rekordot. Nem hiába, a Swift-kultusz jobban dominál mint valaha!

(billboard.com)
2018.07.09
|


Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.