Kedvenc helyek

Eladásra került az a ház, amiben Bruce Springsteen nevelkedett

Átszámolva több, mint 70 millió forintért talált új gazdára az amerikai rockcsillag kisgyerekkori háza, ahol 1955 és 1962 között lakott holland-ír és olasz származású szüleivel.
Minden gyerek életében fontos színtér egy családi ház - főleg annak, aki ott határozza el végérvényesen, hogy a zenélés mellett teszi le a voksát. Bruce Springsteen családjának New Jersey-i hazában töltött idők alatt döntötte el, hogy énekesként fogja keresni a kenyerét, amikor nyolc évesen tátott szájjal figyelte Elvis Presley első TV-s fellépését az Ed Sullivan Show-ban. Habár a lakás eszmei értéke pont ezért felbecsülhetetlen, az ingatlanpiacon azonban ettől függetlenül még meghatározható; a Freehold-i ingatlan a napokban kalapács alá került, az új tulaj pedig 255 ezer dollárt fizetett a The Boss művészneven is ismert zenész családi házáért.

(hollywoodreporter.com)
2018.07.12
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.