Új dalokkal bővült a margitszigeti zenélő szökőkút

Bekerültek a Budapest Dal győztes dalai, köztük a zsűritől és a közönségtől a legtöbb szavazatot kapó, Radics Gigi előadásában felcsendülő Budapest szerelem című dal is a margitszigeti zenélő szökőkút kínálatába, és minden nap 18:00 és 18:20 között hallhatók.
Budapest Dal 2018 címmel írt ki pályázatot a Fővárosi Önkormányzat, keresve a főváros hangját és támogatva az olyan dalok megszületését, amelyek visszaadják a város hangulatát. A pályázat keretein belül 11 ismert előadót kértek fel, hogy írjanak egy dalt, amelyet fővárosunknak dedikálnak. A dalszerző pályázat minden zenész és énekes számára nyitott volt, végül a szakmailag elismert, független szakértőkből álló zsűri és a közönség közösen döntött Budapest Daláról, amely Radics Gigi Budapest szerelem című dala lett, ami egy éven át fogja viselni a Budapest dala címet. A megmérettetést követően valamennyi szerzemény felkerült egy közös zenei albumra, amelyből a margitszigeti zenélő szökőkúton egész nyáron a következők hallhatók: 
 
Freinreisz Károly: I love Budapest  
 
Caramel: 1873  
 
Király Viktor: Király utca  
 
Benji: Bárhol járok (Budapest Dal közönségdíj)  
 
Charlie: Szerelmek városa  
 
Keresztes Ildikó: Ahol a város őrzi a Dunát  
 
Závodi - Berkes: Óriáskerék – (Budapest a fiatal tehetségekért program különdíj) 
 
Radics Gigi: Budapest szerelem – (Budapest Dal 2018 nyertes) 
2018.07.24
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.