Kedvenc helyek

Iggy Azalea új dalaival átvészeljük a nyarat

Survive The Summer néven látott napvilágot Iggy Azalea régen várt EP-je, ami eredetileg egy önálló albumként debütált volna, azonban a projekt végül csak egy pár számos középlemezzé tudta kinőni magát.
A lehető legrosszabb csillagzat alatt fogott bele új dalainak készítésébe Iggy Azalea. A raphercegnő már 2016 óta szerette volna kiadni második nagylemezét, azonban az album sosem tudott időben összeállni a kitűzött megjelenési dátumokig, ami végül a teljes projekt meghiúsulását eredményezte – arról nem is beszélve, hogy időközben Iggy kiadót is váltott, ami még inkább megnehezítette a premier nyélbe ütését. 
 
Két évbe tellett, de végül augusztus 3-án napvilágot látott a Mo Bounce dívájának új dalcsokra, ami a tervekkel ellentétben csak egy középlemezként érkezett, de ahogy a mondás is tartja, nem a mennyiség, hanem a minőség számít; a Survive The Summer hat trackje dögös, ízig-vérig „gettó rap” stílusban fogant, amit olyan A-kategóriás sztárok erősítenek, mint Tyga és Wiz Khalifa, így nagy eséllyel Iggynek sikerül visszaülnie arra a trónra, amit évekkel ezelőtt szerzett meg magának Fancy című slágerével.  
 

 
(breatheheavy.com) 
 
2018.08.03
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.