James Bond rendező nélkül maradt

Ahhoz képest, hogy jövő ősszel mozikban kéne lennie, még a forgatása sem kezdődött meg a következő Bond-mozinak, ami most a rendezőjét is elveszítette.
Sam Mendes mellett a Bond-filmek másik nagy rendezőigazolása volt Danny Boyle (Trainspotting, Steve Jobs), hiszen rendkívül izgalmasnak tűnt, hogy a producerek végre egy egyedi hangú direktort engedtek a franchise közelébe. A forgatás kezdetét idén decemberre lőtték be, vagyis bő három hónap múlva forognia kéne a filmnek, hogy a jövő október végi premierdátum tartható legyen. Ehhez képest igazi meglepetés, hogy Danny Boyle és a producerek útjai most elválnak, és a kalapból az ilyenkor szokásos „kreatív nézeteltérések” nevű kártyát húzták elő. Kíváncsian várjuk, mennyit kell várnunk a helyettes személyének bejelentésére. 
 
(hollywoodreporter.com) 
2018.08.22
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
22:20
Dumb és Dumber - Dilibogyók
amerikai vígjáték, 1994
22:20
Derült égből szerelem
amerikai-kanadai romantikus film, 2009
22:55
Boys Of Abu Ghraib
amerikai filmdráma, 2014
22:55
23:00
Túl mindenen
amerikai akciófilm, 2003
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.