Kedvenc helyek

Meghamisított dalokat adott ki hivatalosan Michael Jackson lemezkiadója

Jackson halála után látott napvilágot egy Michael névre keresztelt lemez a Sony Music gondozásában, egy szemfüles rajongó azonban kiszúrta, hogy a korongra kimásolt trackek némelyikében nem kedvence hangja hallható, így perre vitte az ügyet.
Négy évvel ezelőtt indult a hardcore MJ-rajongó, Vera Servoa és a világ egyik vezető kiadójának, a Sonynak a közös harca, miután a lány azzal vádolta meg a vállalatot, hogy meghamisított dalokkal vakította az egykori popkirály közönségét; Vera Jackson első posztumusz CD-jének Breaking News, Monster és Keep Your Head Up dalainál vélte felfedezni, hogy kedvence helyett egy ügyes imitátor hallható. 
 

 
A több évnyi pereskedés után végül a Sony beismerte, hogy valóban nem Michael Jackson énekel a szóban forgó számokban, azonban hozzátették, hogy erről ők is csak utólag értesültek, ugyanis a dalokért Jackson zeneszerzői barátai, Eddie Cascio és James Victor Porte felelnek, a kiadó csak a lektorálást és a hivatalos megjelenést intézte. Ennek fényében úgy látszik, hogy a Sony megúszta a csalást, de Cascio produkciós csapata azonban csúnyán megütheti a bokáját a hamisítás miatt. 
 
(nme.com) 
2018.08.25
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.