Pesti Est, est.hu premiervetítés: - Csuklyások – BlacKkKlansman - Nyerj páros jegyet!

A mindig energikus és eredeti rendező, Spike Lee megtörtént eseményeken alapuló új filmje Ron Stallworth történetét tárja elénk. Ez a Colorado Springs-i rendőr volt az első afro-amerikai bűnüldöző, aki beépült a hírhedt Ku Klux Klánba.
Bármilyen hihetetlen, Stallworth nyomozó és társa, Flip Zimmerman beépültek a KKK legmagasabb köreibe, hogy megakadályozzák azt, hogy a szervezet átvegye az uralmat a város felett... 
 
Spike Lee az Oscar-nyertes Tűnj el! producereinek segítségével, no meg a megszokott, megalkuvást nem ismerő stílusát és humorát bevetve vitte vászonra ezt a provokatív történetet, amely többnyire hiányzik a történelemkönyvek lapjairól.  
 
Nézd meg a filmet a Pesti Est és az est.hu vetítésén! 
 
Helyszín: Cinema City Allee 
 
Időpont: 2018. szeptember 26. szerda, este 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Ki alakítja Ron Stallworth nyomozót a filmben?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a vetítésre! A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: szeptember 23., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
(6 kép)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.