Kedvenc helyek

Dffrntly: Moonwalk (I)

[ house / techno ]
Budapest, Kiscelli Múzeum, 2018. szeptember 15. 22:00
A D F F R N T L Y partysorozat - nevéhez hűen – mindig valami merész dologba áll bele. Most például a patinás Kiscelli Kastélymúzeumot egy csokor kreatív lakja be majd, akik a technóra tették fel az életüket. És a Moonwalk itt nem a Popkirályt fedi!
A német Stil Vor Talent kiadó büszkeségei, Mauro Morabello Morabito és Dario Vizioli kettőse visz álomszerű bolygóközi utazásra. A Nápolyból Milánóba települt, ötéves duó a Hold sötét oldalára kalauzol. A Marco Carola nyomdokain, Solomun bátorításával nagyokat lépdelő páros szigorúan az underground berkein belül marad; Phenomena, Eclipse, Meteora és Orbital című, deep house-ba, illetve tech-house-ba hajló trackjeik is ennek ékes bizonyítékai. Julian Marcell exkluzív 2 órás szettjére is számíthatunk, illetve Newground, Kitty Kay és Belocca is pakol még. 
 
Jegyár: 3790-15 000 Ft 
Air
2018.09.06
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Margitte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.