Kedvenc helyek

Színházak Éjszakája After

[ alternative / electronica ]
Budapest, Trip Hajó, 2018. szeptember 22. 18:00
Trip Bázissá lényegül át a Szilágyi Dezső térnél strázsáló hajó, és a műfaji eklektikának adja át a terepet. A Színházak Éjszakájának ezerszínű palettáját ma akusztikus zene, rap és csajozós rock is tarkítja, de underground e–zenék is szólnak majd.
Kezdésként Zságer-Varga Ákos, azaz ZsVÁ Premier Party Sun Set Edition elnevezésű, szabadstílusú szettje simul bele a terasz panorámájába. A ®agar basszusgitárosa után 22 órától a Színházteremben csap a húrokba Egri Bálint, aki Azegrivár néven akusztikus projektet visz. Majd Tasnádi Bence és Várvölgyi Szabolcs alakít lightos duót az alteros Ed Is Onból. Őket noÁr követi, azaz a társadalmi kérdésekre érzékeny Molnár Áron rap-debütje. Csajozós rockkal emeli a tétet a BEKVART, majd a Moszkva tér c. film Rojálja, a rendezőként is domborító Szabó Simon áll be a DJ-pultba. 
 
Jegyár: 500-2700 Ft 
Air
2018.09.13
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Margitte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.