A vérünket adjuk!

Szeptember 22-én, a Színházak Éjszakája napján a Jurányi Ház a Pesti Esttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen egy különleges véradásra hívja színházkedvelő vendégeit 15h-tól 20h-ig.
Magyarországon naponta 1600-1800 véradóra van szükség az ország biztonságos vérellátásához, de a véradásra alkalmas lakosságnak csupán 3,5-4%-a ad vért, pedig egyetlen véradással akár három betegen is segíthetünk. Erre kívánja most a Pesti Est a Jurányi Házzal és színészekkel karöltve felhívni a figyelmet. Egyszerűen azért, mert segíteni jó!  
 
A segítő szándék nem marad viszonzatlan, minden véradó, aki szeptember 22-én részt vesz a Jurányi Házban rendezett véradáson, ajándékcsomagot kap. Várunk minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőttet (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), akinek jó az általános közérzete, egészségesnek érzi magát. A véradáshoz TAJ kártya, lakcímkártya, valamint személyi igazolvány szükséges. 
 
Petrik Andrea színésznő is a véradásra buzdít:  
 

 
2018.09.14
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.