Több vagy, ha adsz!

Országszerte és határon túl, október 11–14.
A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes, ifjúsági akciót 11. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház hazánkban október 11–14. között. Az akció évről évre 7-8000 fiatalt mozgat meg, akik országszerte több mint 300 önkéntes projektet valósítanak meg.

Linkek

A programra országszerte és a határon túl fogadják a fiatalok jelentkezését a 72ora.hu honlapon. A rendezvény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes.
 
A vállalkozó önkéntesek az októberi hétvégére olyan feladatokat kapnak, mint intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek (fogyatékkal élők, idősek stb.). A 72 óra célja, hogy a fiatalokat, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztályt meghívja, hogy október második hétvégéjén tegyék szabaddá magukat, és segítsenek ott, ahol szükség van rá.
2018.09.27
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.