Nyerj páros jegyet a Honeybeast SympHONEY II Aréna Koncertre!

A fedett pályás csúcs koncerthelyszínt lakja be a Honeybeast – „Nagyobb. Hangosabb.” koncertjén. Méhkasnyüzsgésre számíthat a zenekar, ugyanis a hangzáshoz ragaszkodva, ám új hangszereléssel, közel hetven zenésszel ontják majd az édesbús slágereket.
Élet a Marson – ezzel a messzire mutató című albummal állt elő a Tarján Zsófi vezette hatosfogat, immár ötödik alkalommal. Bencsik-Kovács Zoltán dalszerző-gitáros több elektronikát emelt a dalokba, melyek közé került lírai és egy szál zongorás tétel is. Az Erkel színházat már két éve kinőtték, így pláne Utazó lett a félig szegedi csapat. Az 50 fős Dohnányi Szimfonikusokkal és a Voice Station kórussal való összjátékuk az Arénában teremti meg a felejthetetlen hangulatot. A friss szerzemények és a – 2005 óta – már fülbe ragadt nóták csodás egysége a „szexi Budapesten vár”
 
Helyszín: Papp László Sportaréna
 
Időpont: november 21. szerda, 18:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Mi a második keresztneve a zenekar énekesnőjének, Tarján Zsófiának?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: november 15., csütörtök 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
 
 
Budapest, Akvárium Klub, október 20. 21:00
 
Budapest, Pesti Színház, október 20. 19:00
 
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.