Kedvenc helyek

Ötödszörre is Carter: megjelent Lil Wayne várva várt stúdióalbuma

Hatévnyi várakozás után végre napvilágot Lil Wayne tizenkettedik nagylemeze, amit az utóbbi időben a rapszakma egyik legnagyobb enigmájaként emlegettek az elhúzódott megjelenés miatt.
Végre szabad utat kapott Weezy Carter-albumsorozatának következő felvonása. A Carter V érkezését már közvetlenül a Carter IV 2012-es megjelenése után beharangozták, a következő évben pedig a korong munkálatai is megkezdődtek, azonban a teljes anyag mégis egy fiók mélyén porosodott egészen idáig. A késői megjelenés a Young Money alapítójával, Birdmannel való pénzügyi vitának tudható be, amit perre is vittek, de mostanra hivatali úton sikerült rendezniük a nézeteltéréseiket. A Carter V végül az amerikai rapper 36. születésnapján került kiadásra olyan közreműködő előadók támogatásával, mint Travis Scott, Nicki Minaj, Ashanti és a nyár elején elhunyt fiatal raptehetség, XXXTentacion.  
 
(rollingstone.com) 
2018.10.03
|


Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.